RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

Xinxiang Debon Chemical Co, Ltd është një kompani tregtare të angazhuar në produkte me cilësi të lartë kimike, të angazhuar kryesisht në produkte kimike të lëngët, plotësohet nga produktet e ngurta kimike. Kompania është e vendosur në Xinxiang City, Provinca Henan, në afërsi të Pekin-Guangzhou hekurudhave, 107 National Road, Pekin-Zhuhai autostradë, Lianhuo autostradë, Changji autostradë dhe rrugët e tjera të mëdha të transportit.

PRODUKTET

Produktet janë përdorur gjerësisht në kimike, farmaceutike, pesticideve, shtypjen dhe ngjyrosje, etj