ЗА НАС

извршување на квалитетот на најдобрите

Xinxiang Debon Хемиски копродукции, Ltd е трговско друштво ангажирани во високо-квалитетни хемиски производи, главно ангажирани во течни хемиски производи, дополнети со солидна хемиски производи. Компанијата е лоцирана во Xinxiang Сити, провинција Хенан, во близина на Пекинг-Куангџоу железница, 107 Национален Пат, Пекинг-Zhuhai автострада, Lianhuo автострада, Changji автострада и други големи транспортни правци.

ПРОИЗВОДИ

На производи се користат во хемиската, фармацевтската, пестициди, печатење и боење, итн